Delen ?

VOOR WIE ?

Deze site is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor cultuur en erfgoed in de vorm van films of podcasts met historische onderwerpen uit de regio Rotterdam en Barendrecht. Regelmatig zullen er nieuwe filmpjes geplaatst worden. Bezoek de site dus regelmatig. en zet hem bij uw favorieten.

Creative Commons-Licentie
Op de inhoud van dit blog is een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie van toepassing. Daarmee is het onbewerkt overnemen, insluiten en verspreiden , mits met bronvermelding, toegestaan. Condities voor andere toepassingen op aanvraag.

03 januari, 2020

Sportgala 2004 Barendrecht / Verkiezing sportbestuurder van het jaar.

In het videoarchief van de voormalige LocomTV zag ik een mooi videoverslag van het grote sportgala van het jaar 2004. Dat was nogal lang voor volledige vertoning op internet. Daarom heb ik voor deze terugblik een samenvatting gemaakt van het onderdeel, de verkiezing van de sportbestuurder van het jaar.
Aan de verkiezing gaan portretten van de genomineerde bestuurders vooraf, zodat we Piet Weeda, Jan Kooiman en Hans Ruissen in actie kunnen zien bij hun sportclub. Jos Vis deed interviews en is samen met Sasja Eikenboom de presentator van het gala.