Delen ?

VOOR WIE ?

Deze site is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor "Retrofilms" met historische onderwerpen uit de regio Barendrecht en Rotterdam. Regelmatig zullen er nieuwe filmpjes geplaatst worden. Bezoek de site dus regelmatig, of abonneer u, door in de kolom hiernaast, uw e-mailadres in te vullen, ( dat is een veilige versleutelde verbinding .) Nadat u de link in het bevestigingsmailtje hebt aangeklikt, weten we dat uw mailadres klopt. U krijgt daarna steeds automatisch per e-mail bericht over een nieuwe plaatsingen.

maandag 9 maart 2015

Terugblik: Sloop Hooimeijerfabriek

Het filmpje “Laatste dag Hooimeijer in Barendrecht”  trok in de eerste 6 dagen al 750 kijkers . Die terug blik werd op verschillende websites gewaardeerd met veel positieve reacties en met anderen gedeeld. Hooimeijer is dus in Barendrecht en omstreken nog niet vergeten.
Daarom heb ik het beeldarchief, dat ik jaren geleden van de familie Hooimeijer kreeg voor het maken van een documentaire over de voormalige fabriek, nog eens doorzocht. Daar zaten een aantal niet gebruikte foto`s in over de sloop van de fabriek in 2008. Een diashow met deze foto`s leek mij een mooi vervolg  op “De laatste dag” en ben aan het monteren geslagen. Dit is het resultaat. Tip ! Speel het af op volledig scherm en vergeet het geluid niet.